Landfall!!!!! Patch 5.1

Som ni antaglinen redan vet så har patch 5.1 Landfall kommit nu. I den kommer fler battle pets, the brawler guild som jag kommer prata mer om senare och mycket mer.
 
The Brawlers Guild. Tbg är ett slags guild som finns i org och sw. I Tbg så får du mötta dom svåraste solo bossarna i wow just nu. Det finns 8 ranker som du får kämpa dig igenom. Men du kan inte bara hoppa in i Tbg. Du måste få en inbjudan. Som du kan få genom att köpa den på black market väldigt dyrt 10k -40k. Eller har jag för mig att det är en rare mycket rare drop på Pandaria. Eller får du den från vän som fått den genom att antingen köpt den(fast då lär han nog andvända den själv). Han kan också fått den som loot. Men det mest sanolika är..............
Att han fått den så här: När man når rank 7 (har jag för mig) så får man en achivent som ger en inbjudan til Tbg som du antingen kan sälja eller ge till någon. Du behöver bara en inbjudan per account. När du besegrat en boss får du lite pengar. När du besegrat alla bossar i hela Tbg så kommer du få möta slumpmäsiga. Du kommer också få massa belöningar t.e.x en loom fist.
 
Dena bloggen kommer nu bara uppdateras vid varje patch för att säga vad som hänt i patchen :(

RSS 2.0